11 Mayıs 2011 Çarşamba

Ürünlerimin çalınmasını nasıl engelleyebilirim?

Eğer bir köpeğin olursa arkadaşların için senden hırsızlık yapmaları yada tarlana yabani ot ve böcek bırakmaları oldukça zorlaşacaktır.

Neden hediye gönderemiyorum ?

Hediye Seçimi için arkadaş seçemiyorsanız veya şu mesajı alıyorsanız: "24 kişi seçtin bile." Bu çok fazla hediye ya da davetiye gönderdin demek. Hediyeler ve davetiyeler türdeş mesajlardır ve Facebook bunların gündelik gönderim sayısını sınırlandırır. Ek olarak, 24 içinde birden fazla hediye gönderemezsin.

Bildirim Almayı Nasıl Durdurabilirim ?

Facebook Ayarlarını kullanarak Komşu Çiftlik'ten hangi bildirimleri almak istediğini seçebilirsin. Yeni özellikler, gelişmeler ve bedava bonus Altın promosyonlar hakkındaki uyarıların değişklikler üstünde durması ve iyi ürünlerden haberdar olmak için uyarılara kayıtlı olmanı tavsiye ederim

Komşu Çiftlik Açılmıyor ?

Arkadaşlar komşu çiftliğiniz bir türlü açılmak bilmiyormu bu sorun çoğu zaman genellikle önbelleğini silerek (Geçici İnternet Dosyaları olaran da bilinir) ve ardından bilgisayarını yeniden başlatarak aşabilirsin. Eğer bu bir işe yaramazsa modemini yeniden başlat.

10 Mayıs 2011 Salı

Komşu Çiftlik Forumu

Merhaba arkadaşlar size bir fikirde danışmalıyım.
Komşu çiftlik oyununu hepimiz çok seviyoruz bildiğiniz gibi. Şu Anda komşu çiftlik forumu adına bir oluşum yok olsada free dağıtılan scriptler ile forumlar kurulmş onlarda tam işlevini kazanmış halde değil. Çok Yakında Komşu Çiftlik forum kuracağız bu yüzden ekip arıyoruz.

Super Moderator
Moderator
Bölüm Görevlileri alınacaktır başvurularınızı yorum olarak yapınız. mail adresinizi bırakırsanız size geri dönebiliriz