5 Ocak 2011 Çarşamba

Kaya ve taşları nasıl kaldırırım?

Tarla Genişletme in Komşu Çiftlik. Tarlanızı belli seviyelerde belli fiyatlara parsel satın alarak genişletebilirsiniz. Daha fazla detay için tarlandaki Genişlet tabelasına tıkla.

Krediler ve Altınlar arasındaki fark nedir?

Altınlar Komşu Çiftlik'in olağan para yerine geçen para birimidir. Çiftliğine baktığın ve büyüttüğün için Altın kazanırsın. Komşu Çiftlik Kredileri çiftliğini daha ünik hale getirmek yada ürünlerini daha hızlı yetiştirmek veya daha hızlı seviye atlamak için gerekli bonus eşyaları satın alman için gereklidir. Komşu Çiftlik Kredileri premium eşyalar yada daha yüksek seviye gerektiren eşyalara daha düşük seviyelerde erişebilmek içindir. Komşu Çiftlik Kredilerini elde etmenin en kolay yolu satın almaktır. Ayrıca bazen açılan tekliflere katılım göstererek de bedava Kredi elde edebilirsin. Kredileri hakkında daha fazla bilgi için Kredi Kazan sayfasına bak.

Komşu Çiftlik Kredisi nedir ?

Krediler Komşu Çiftlik premium eşyaları almana olanak sağlar. Bunlar çiftliğin için dekorasyon eşyaları, hayvanlar ve kuvvetli gübrelerdir. Komşu Çiftlik Kredileri ödül olarak da verilebilmekte ama en kolay elde etme şekli Komşu Çiftlik Kredi Yükleme sekmesinden satın almaktır. Ek olarak, bedava Kredi almak için kayıt olabileceğin teklifler var.

Altın nedir (Sarı Birimler)?

Altınlar Komşu Çiftlik'nin resmi oyun içi değişim birimidir. Mahsüllerini satarak Altın kazanırsın. Ayrıca, arkadaşlarına yardım ederek ve köpeğinin bir arkadaşını veya düşmanını ısırmasıyla Altın kazanabilirsin.

Nereden gübre alabilirim?

Gübre satın almak için Komşu Çiftlik dükkanındaki EKSTRALAR sekmesini kullanabilirsin.

Gübre Nedir?

Gübre, bitkilerinin büyümesini hızlandırır. Bitkinin her evresinde kullanılabilir ve büyüme süresini şu oranlarda kısaltacaktır:Zayıf Gübre ekinlerin yetişmesini 1 saat kısaltacaktır. Orta Gübre yetişme süresini 2,5 saat azaltacak. Güçlü Gübre ekinlerin yetişmesini 5,5 saat kısaltır.

Bitkilerin büyümesi neden çok zaman alıyor?

Komşu Çiftlik gerçek dünyanın etkilerine dayanmaktadır. Sana gerçekçi bir deneyim sunmak istiyoruz. Her bitki büyüme aşamalarından geçer. Büyüme aşamalarında Facebook üzerinde vakit geçirirken onlarla ilgilenerek eğlenmenizi sağlamayı amaçlıyoruz.

Komşu Çiftlik Para Hilesi


Komşu çiftlik oyunu daha yeni açılmasına rağmen 2 hafta gibi kısa bir süre içerisinde 1.200.000 kullanıcıya ulaştı ve hızla artmaya devam ediyor. kredi almak parayla . bu yazıyı yazmamın amacı google'da onlarca kişi hile arıyor. ve bunun yöntemi henüz yok.