11 Şubat 2011 Cuma

Komşu Çiftlik Yeni Versiyon


Komşu çiftlik yeni versiyona geçti sizce nasıl oldu bu değişim ?

8 Şubat 2011 Salı

Yabani Ot Bırakılmasını Engellemek

Arkadaşın sana yardım etmeye çalışıyor olabilir. Yabaniotları temizleyerek ya da böcekleri öldürerek tecrübe puanı kazanırsın. Onları durdurmanın en kolay yolu bir köpek sahibi olmak. Eğer çiftliğine olan erişimini suistimal eden bir arkadaşın varsa ona durmasını söyleyebilirsin veya kendisiyle olan Facebook arkadaşlığını bitirebilirsin. Komşu Çiftlik kullanıcıları ve arkadaşların üzerinde herhangi bir yaptırım uygulayamayız. En nihayetinde bu sadece bir Facebook oyunu ve sen sadece arkadaş olmayı seçtiğin kişilerle Komşu Çiftlik oynayabilirsin.

Komşu Çiftlik Kredi Hilesi

Arkadaşlar komşu çiftlikte kredi hilesi felan yok olmamalıda zaten. şirketin ayakta durmasını sağlayan etken o insanlar para kazanmazsa bize bu oyunları sunamazlar. bu en açıklar biçimde alıntı yaparak yazıyorum
Üzgünüz bu mümkün değil. Kredi satmak Komşu Çiftlik'i şirketimiz tarafından ayakta tutmanın ve oyun için daha fazla özellik geliştirebilmemizin tek yoludur. İnsanlar oyunu bedavaya oynayabiliyorlar çünkü bazı kullanıcılar kredi satın alarak uygulamayı ve kullanıcıları destekleyebilmekteler.